En iyi firmadan,

En iyi teklif,

İstanbul'un en iyi doğalgaz firmasından kurulum dahil ücretsiz teklif al.

kombiara.com
Yeni Kurulum
Kombi Değişim
Doğalgaz Projesi

Airfel Kombi Manuel Reset Nasıl Yapılır? Taslak

kombiara.com

2023-04-25 Tarihinde Eklendi
Digifel Premix kombiyi sıfırlamak için R harfindeki düğmeye basmanız gerekmektedir. Tek bir basışla, cihaz sıfırlanır ve yeniden başlatılır. Arıza durumlarında, kombiyi sıfırlamanız gerekir. Ancak, sıfırlama işleminden sonra sorun düzelmezse, bir servis yardımı almanız önerilir.

Airfel Digifel Duo Kombiyi Resetleme Nasıl Yapılır

Digifel Duo kombiyi sıfırlamak için 10 numaralı düğmeye bir kez basmanız yeterlidir. Bu işlemle birlikte cihaz kendini yeniden başlatır ve sorunsuz bir şekilde sıfırlanmış olur. Kombiyi sadece arıza durumlarında sıfırlamanız önerilir. Eğer sıfırlama sonrasında sorun devam ederse, mutlaka bir servis yardımı almanız gerekmektedir.

Airfel Family Cond Kombiyi Resetleme Nasıl Yapılır

Family Cond kombiyi sıfırlamak için 5 numaralı açma/kapama ve arızadan çıkarma düğmesini kullanmanız gerekmektedir. Ekran görüntüsüne baktığınızda, RESET yazısının en üst kısımda yer aldığını görebilirsiniz. Bir arıza durumunda, 5 numaralı düğmeye basarak kombiyi sıfırlamanız gerekmektedir. Cihaz kendini yeniden başlatarak arızayı giderir. Ancak, arıza devam ederse, bir servis yardımı almanız önerilir.