En iyi firmadan,

En iyi teklif,

İstanbul'un en iyi doğalgaz firmasından kurulum dahil ücretsiz teklif al.

kombiara.com
Yeni Kurulum
Kombi Değişim
Doğalgaz Projesi

Kombi Değişimi Nasıl Yapılır?

kombiara.com

2023-04-25 Tarihinde Eklendi
Bu değişim sürecinde ilk olarak, eski hermetik kombi sökülerek yerine yeni bir hermetik kombi monte edilir. Müşterinin bilgileri, eski kombinin marka ve modeli, yeni kombinin monte edileceği yer gibi önemli bilgiler içeren değişim formu doğalgaz online sistem üzerinden doldurulur ve form doğalgaz firmasına sunulur.

Doğalgaz proje mühendisleri formu inceler ve onay verir. Onay belgesi tüketiciye teslim edilir. Müşteri, ilgili kombi servisini çağırarak işlemi tamamlar. Gelen uzman servis elemanı, doğalgaz firmasından alınan onaylı kombi değişim formunu inceler, gerekli ayarlamaları yapar, kombiyi açarak cihazı kullanıma hazır hale getirir.

Bacalı Kombi Değişimi Nasıl Yapılır?

Öncelikle baca uygunluk belgesi alınması gerekmektedir. İtfaiye yetkilileri tarafından baca uygunluğu kontrol edilerek onay belgesi alınır. Daha sonra ilgili kombi servisi ekibi, eski bacalı kombiyi sökerek yerine yeni bacalı kombiyi takar.
Bacalı kombi değişim formu doldurulur ve tüketiciye teslim edilir. Kullanıcı, baca raporu ve kombi değişim formu ile birlikte doğalgaz firmasına başvurarak belgeleri sunar. Doğalgaz firmasında çalışan ekipler, montaj yapılan konuta giderek gerekli kontrolleri yapar ve doğalgaz onay belgesini tüketiciye teslim eder. Kullanıcı daha sonra kombinin montajını yapan firmayı arayarak garanti başlangıcı için randevu alır.

Ekipler, adrese geldiklerinde doğalgaz firmasından alınan onay ve kombi değişim formunu inceler ve bir sorun olmadığı takdirde, kombinin gerekli ayarlamalarını yaparak kombiyi çalışır duruma getirir ve garantiyi onaylar.

Yoğuşmalı Kombi Değişimi Nasıl Yapılır?

Yoğuşmalı kombi değişimi için öncelikle eski kombi yerinden sökülür ve yerine yeni kombi takılır. Bu işlemin en önemli aşaması, yoğuşma gider hattının doğru bir şekilde kurulmasıdır. Montaj tamamlandıktan sonra, müşterinin bilgileri, eski kombinin marka modeli ve montajın yapıldığı yer gibi önemli bilgilerin yer aldığı kombi değişim formu doğalgazın online sisteminden doldurulur ve form doğalgaz firmasına gönderilir.
Doğalgaz proje mühendisleri formu inceler ve herhangi bir sorun görülmediği takdirde onay verir. Onaylanan kombi değişim belgesi tüketiciye teslim edilir. Sonrasında, tüketici ilgili kombi servisini arayarak yeni kombinin açılışı için randevu alır. Kombi servis ekipleri, garanti başlangıcı için adrese gelirken önce doğalgaz firması tarafından onaylanan kombi değişim formunu inceler, gerekli ayarları yapar ve yoğuşmalı kombiyi çalışır duruma getirir. Son olarak, garantiyi onaylar ve kombiyi teslim ederler. Tüm bu işlemler aynı gün içerisinde tamamlanabilir.